Ce frumoasă e soția lui Marius Moga! Bianca Lăpuște și-a petrecut vacanța la munte - FOTO

Ce frumoasă e soția lui Marius Moga! Bianca Lăpuște și-a petrecut vacanța la munte - FOTO colaj KanKan.md, Foto: libertatea.ro

Ce bine arată nevasta lui Marius Moga. Bianca Lăpuște este mai înfloritoare ca niciodată.

Căsătoriți din vara anului 2015, compozitorul și cântărețul marius Moga și prezentatoarea de televiziune Bianca Lăpuște formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un copil.

Ce frumoasă e soția lui Marius Moga! Bianca Lăpuște și-a petrecut vacanța la munte - FOTO Foto: libertatea.ro

Soția lui Marius Moga a fost dintotdeauna o tânără atrăgătoare, dar parcă acum este mai înfloritoare ca niciodată. Vacanța de iarnă îi priește și asta se vede și din câteva imagini postate pe un site de socializare, în care Bianca Lăpuște apare alături de o prietenă, în timp ce stau de vorba, ca fetele, lângă un șemineu, scrie liberatea.ro.

Ce frumoasă e soția lui Marius Moga! Bianca Lăpuște și-a petrecut vacanța la munte - FOTO Foto: libertatea.ro

Îmbrăcată lejer, într-o pereche de jeanți de culoare roșie și cu o helancă neagră și cu părul blond lăsat pe spate, Bianca Lăpuște este extrem de relaxată, zâmbitoare și radiază de fericire, semn că toate îi merg din plin.

Ce frumoasă e soția lui Marius Moga! Bianca Lăpuște și-a petrecut vacanța la munte - FOTO Foto: libertatea.ro

TOATE ȘTIRILE

img Iubcik și-a schimbat stilul de viață? Valerian Mînzat merge la biserică și ține post negru (FOTO) Am trăit să o vedem și pe asta! După ce s-a lăudat în stânga și în dreapta cu branduri de lux… img O călătorie GRATUITĂ în Grecia - premiul pentru Miss ASEM 2017! Până când se pot înscrie studentele la concurs – DETALII Câștigătoarea Miss ASEM 2017 se va alege cu o călătorie gratuită în Grecia, organizatorii concursului… img Sorina Obreja își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce destăinuiri a făcut prezentatoarea TV cu această ocazie - FOTO Prezentatoarea TV Sorina Obreja își sărbătorește ziua de naștere. Jurnalista împlinește astăzi… img Valeria Lungu, surprinsă alături de fostul iubit al Nicoletei Nucă! Ce declară fotomodelul despre ”relația” cu Darius Stănese - FOTO E frumoasă, sexy, dar singură! Valeria Lungu declara în repetate interviuri că nu și-a găsit încă… img Ce a declarat Justin Bieber despre relația Selenei Gomez cu The Weeknd - VIDEO Justin Bieber a fost surprins de jurnaliști prin Los Angeles și aceștia l-au întrebat ce crede despre… img Vitalie Advahov, felicitat de prieteni și apropiați prin intermediul Kankan.md! Ce secrete ne-au dezvăluit despre el: ”Își mai dorește un copil” - FOTO Vitalie Advahov este astăzi sărbătorit! Artistul însă a plecat împreună cu familia tocmai în Serbia.… img Un artist cunoscut de la noi și-a tatuat chipul lui Mihai Eminescu pe mână! Cât l-a costat acest moft - VIDEO Mihai Budurin, membrul trupei Catharsis, și-a tatuat pe mână chipul lui Mihai Eminescu. Nu este un… img Adriana Ochișanu a dezvăluit ce nume va purta fetița sa! Artista se află pe ultima sută de metri până la naștere - VIDEO Au rămas zile numărate până când Adriana Ochișanu își va strânge în brațe fetița. Artista… img Ea e Esther, scroafa de 300 de kilograme, cu 300 de mii de fani pe Instagram și care locuiește în casă cu stăpânii – VIDEO, FOTO Un cuplu din Canada ține în casă un animal de companie de-a dreptul surprinzător. Este vorba de o… img Andreea Raicu A RECUNOSCUT că trăiește o frumoasă relație de dragoste cu un bărbat: ”Mă mărit” Andreea Raicu a recunoscut că este implictă într-o relație de dragoste cu un bărbat. Vedeta a declarat…
Mai multe