Știați că PLĂCEREA crește dacă sunt folosite cuvintele ”cele mai PERVERSE” în timpul sexului. Iată ce spun specialiștii

Știați că PLĂCEREA crește dacă sunt folosite cuvintele ”cele mai PERVERSE” în timpul sexului. Iată ce spun specialiștii Foto: click.ro

Nimic nu-l excită pe partener mai mult decât atunci când celălalt îşi exprimă excitaţia cu voce tare. ”Limbajul obscen” este o artă pe care toţi îndrăgostiţii ar trebui să o stăpânească.

Deci, asta înseamnă să comunici informaţii. Iată cum putem comunica excitaţia. Cu ajutorul sunetelor: mormăieli, gemete, suspine, strigăte, ţipete, gâfâieli.

Cuvintele sunt şi mai puternice şi, pentru majoritatea oamenilor, excitaţia creşte dacă sunt folosite cuvintele ”cele mai obscene”. Sunt mult mai excitante decât cuvintele obişnuite. Spune tot ce-ţi vine în cap.Transformă sentimentele în cuvinte. Evident, încearcă să nu foloseşti cuvinte care ştii că nu îi plac partenerului, scrie click.ro.

Pe de altă parte, în timpul excitaţiei, se pot aplica diverse standarde. Dacă nu-ţi vine nimic în cap imediat, iată câteva sugestii:

Spune cât de mult te excită partenerul.
Spune ce vrei să-i faci partenerului.
Spune-i partenerului cum vrei să stea lungit, aşezat sau cum să îngenuncheze.
Spune ce anume te excită la partener.
Descrie nivelul de excitare la care ai ajuns.

Ţine mine, trebuie să foloseşti ”cele mai obscene” cuvinte şi cele mai puternice îmagini care îţi vin în minte. Pe măsură ce excitaţia creşte, cuvintele vor deveni din ce în ce mai puţin inteligibile. Vor deveni gemete şi, în final, ţipete.

TOATE ȘTIRILE

img Iubcik și-a schimbat stilul de viață? Valerian Mînzat merge la biserică și ține post negru (FOTO) Am trăit să o vedem și pe asta! După ce s-a lăudat în stânga și în dreapta cu branduri de lux… img O călătorie GRATUITĂ în Grecia - premiul pentru Miss ASEM 2017! Până când se pot înscrie studentele la concurs – DETALII Câștigătoarea Miss ASEM 2017 se va alege cu o călătorie gratuită în Grecia, organizatorii concursului… img Sorina Obreja își sărbătorește astăzi ziua de naștere! Ce destăinuiri a făcut prezentatoarea TV cu această ocazie - FOTO Prezentatoarea TV Sorina Obreja își sărbătorește ziua de naștere. Jurnalista împlinește astăzi… img Valeria Lungu, surprinsă alături de fostul iubit al Nicoletei Nucă! Ce declară fotomodelul despre ”relația” cu Darius Stănese - FOTO E frumoasă, sexy, dar singură! Valeria Lungu declara în repetate interviuri că nu și-a găsit încă… img Ce a declarat Justin Bieber despre relația Selenei Gomez cu The Weeknd - VIDEO Justin Bieber a fost surprins de jurnaliști prin Los Angeles și aceștia l-au întrebat ce crede despre… img Vitalie Advahov, felicitat de prieteni și apropiați prin intermediul Kankan.md! Ce secrete ne-au dezvăluit despre el: ”Își mai dorește un copil” - FOTO Vitalie Advahov este astăzi sărbătorit! Artistul însă a plecat împreună cu familia tocmai în Serbia.… img Un artist cunoscut de la noi și-a tatuat chipul lui Mihai Eminescu pe mână! Cât l-a costat acest moft - VIDEO Mihai Budurin, membrul trupei Catharsis, și-a tatuat pe mână chipul lui Mihai Eminescu. Nu este un… img Adriana Ochișanu a dezvăluit ce nume va purta fetița sa! Artista se află pe ultima sută de metri până la naștere - VIDEO Au rămas zile numărate până când Adriana Ochișanu își va strânge în brațe fetița. Artista… img Ea e Esther, scroafa de 300 de kilograme, cu 300 de mii de fani pe Instagram și care locuiește în casă cu stăpânii – VIDEO, FOTO Un cuplu din Canada ține în casă un animal de companie de-a dreptul surprinzător. Este vorba de o… img Andreea Raicu A RECUNOSCUT că trăiește o frumoasă relație de dragoste cu un bărbat: ”Mă mărit” Andreea Raicu a recunoscut că este implictă într-o relație de dragoste cu un bărbat. Vedeta a declarat…
Mai multe